tisdag 11 december 2007

Sponsor me video

Det händer ganska ofta att vi får sponsor me videos till Streetlab och självklart uppskattar vi intresset av att köra för oss. Jonathan Lindfors, 14 år från Helsingborg, skickade nyligen detta klipp till oss. Han skickade också en egenhändigt modifierad Streetlab teambild.






Detta svar skickade vi tillbaks till Jonathan:

"Hallå Jonathan.

Tack för ditt intresse av oss!
Det var ett bra klipp du hade och det är ingen tvekan om att du kan skejta. Som du kanske vet sysslar vi inte med någon B-spons grej som vissa andra fake-butiker gör. I dagsläget har vi ett komplett team med riktigt grymma åkare och är inte intresserade av tillökning. Men sluta inte kämpa för detta. Vem vet vad som händer i framtiden..

Eftersom du fortfarande är ganska ung har du gott om tid att utvecklas. Det viktiga för dig är att du åker för det är roligt och gör din grej. Detta kommer synas och då får du den uppmärksamhet du förtjänar. Som tack för visat intresse skickar vi en Streetlab tee till dig.

Mvh Streetlab"

/Rasmus

3 kommentarer:

Anonym sa...

men om det hade varit något nytt proffs i stan då hade ni väl sponsratt han? om någon ny grym skatare kommit menar jag.

Streetlab sa...

Det beror på. Bara för man är duktig skejtare betyder det inte alltid att man får spons direkt. Många andra faktorer spelar också in.

Anonym sa...

streetlab kan ni sponsra mig jag flipar stora trappor !! YEAH