fredag 24 november 2006

Då var det fredag igen



Då var det fredag igen. Fan vad veckorna går fort. Man brukar mest höra detta från sina föräldrar eller andra gamla men nu fattar man vad dem menar. Kan hända att man själv börjar bli gammal och dagarna är inte längre till för fria aktiviteter. Det är knappt man hinner pressa in tisdags och torsdags skejten längre. Skulle det hända att man dessutom kan hinna med en skate på helgen mellan dop, bröllop och kalas är det ren lycka!

Jag sitter på SL kontoret och är precis färdig med dagens obligatoriska sysslor. Kollar jag ut i butiken ser jag Fernando sitta och bläddra i ett gammalt nummer av Giftorm och Pastorn står bakom disken med sin Apple uppkopplad på någon ovetande grannes trådlösa uppkoppling. I vanlig ordning så här dags på dagen kommer också Sjöholm in i butiken. Som vanligt är han kittad och allt han har på sig matchar. Det kvittar ifall han skall ut för att handla frallor på Mido eller om han skall på fest, han är alltid matchad.

Det är ovanligt slött i butiken för att vara fredag. Dessutom får folk lön idag. Kan bero på vädret eller det faktum att folk är rädda för att komma in när de ser Pastorn bakom disken, digga till J-Dillas senaste.

//Rasmus

Inga kommentarer: